Súťaže

Lehel Vezér Taekwon-Do Open 2017

Výber taekwondistov z viacerých slovenských klubov sa v sobotu 21. októbra 2017 zúčastnil na medzinárodnej súťaži Lehel Vezér Open 2017 v maďarskom meste Jászberény. Za Sereď bojovala o medaily naša žiačka Nina Kopajová.

Konkurenciou pre slovenských zástupcov boli tímy z Bosny a Hercegoviny, Česka, Rumunska, Srbska a domáceho Maďarska. Nina sa okrem súťaženia vo svojej žiackej kategórii (do 13 rokov) predstavila aj medzi juniorkami (vek 14-17). Úspešné výsledky na seba nenechali dlho čakať.

V technických zostavách porazila medzi žiačkami všetky svoje súperky a získala zlato. Medzi juniorkami našla iba jednu premožiteľku a obsadila taktiež výborné druhé miesto.

Na medailové úspechy zo zostáv nadviazala Nina aj v sparingu. Najprv zápasila v juniorskej kategórii, kde porazila staršie a vyššie protivníčky a získala zlatú medailu. Následne ju už v ringu čakali ďalšie súperky, tentoraz medzi žiačkami. Tam síce Ninu zastavilo na ceste do finále menšie zranenie nohy, bronzová medaila je však tiež veľmi potešiteľným výsledkom.

Celkovo tak získala Nina Kopajová na súťaži v Maďarsku 4 medaily – 2 zlaté, 1 striebornú a 1 bronzovú – a výrazne tak pomohla rozšíriť medailovú bilanciu úspešného slovenského tímu.

Fotoalbum zo súťaže

admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.