Rôzne akcie

Letné sústredenie v Grécku

Na konci júla tréner Miňo Rajský, Juraj Kollár, Jakub Kollár a Ema Valenčíková vycestovali do Grécka, kde sa zúčastnili letného sústredenia v horách neďaleko mesta Solún. Sústredenie trvalo 1 týždeň, tréningy boli dvojfázové a ich zameranie bolo rôznorodé.

Naši taekwondisti si precvičili ako základné techniky a zostavy, tak aj sparingové techniky a kombinácie a taktiež i sebaobranu. Celé sústredenie prebiehalo pod vedením veľmajstra Vasilisa Alexandrisa (IX. DAN). Letný taekwondo kemp tento rok opäť navštívil aj Vasilisov bývalý učiteľ, veľmajster Stefanos Gaidartzakis (IX. DAN), ktorý je prezidentom ITMS – Medzinárodnej Taekwondo spoločnosti veľmajstrov.
Stafanos patrí medzi najstarších aktívnych taekwondistov v Európe. Sústredenia sa zúčastnili aj viacerí majstri, ako napríklad majsterka Natasa Manavaki (VII. DAN) a 78-ročný majster z Austrálie, Ian Green (VII. DAN), ktorý aj tento rok prekvapil svojou kondíciou a nevynechal ani jeden tréning. Po mnohých odcvičených hodinách sa naši taekwondisti vrátili domov spokojní a obohatení o nové poznatky a skúsenosti. Taktiež sme plní elánu a tešíme sa z nových kontaktov a priateľstiev. Sme opäť naštartovaní a pripravení vykročiť do novej sezóny 2023/2024!

-EV-

admin