Rôzne akcie

Seminár a technické skúšky v Seredi

V sobotu 16. mája sa športovej hale Sokolovňa v Seredi konal seminár a technické skúšky. Hlavným cieľom bolo opäť posunúť našich cvičencov o niečo vyššie a zároveň získať nové technické stupne (pásy). Seminár ako i samotné skúšky prebiehali pod vedením prezidenta Slovenskej Taekwon-Do Aliancie Ivana Kika, IV. Dan. 

Za Sereď sa seminára zúčastnilo 20 cvičencov a 19 z nich následne absolvovalo aj skúšky, pričom veľká väčšina bola napokon úspešná. Spomedzi nižších technických stupňov treba vyzdvihnúť najmä päticu Adriana Čechová, Nina Kopajová, Tamara Královičová, Ema Valenčíková a Jakub Masnica, ktorí okrem úspešného zvládnutia skúšok na žltý pás dostali aj špeciálnu pochvalu od skúšajúceho za veľmi dobrú kvalitu. Z vyšších technických stupňov boli úspešní všetci zúčastnení, pričom najvyšší bodový zisk dosiahli členovia širšieho výberu slovenskej reprezentácie Peter Štrpka a Juraj Ďuračka. Juraj sa dosiahnutím červeno-čierneho pásu zároveň dostal na posledný stupienok pred ziskom pásu čierneho, na ktorý sa v najbližších mesiacoch bude pripravovať.

Taekwon-Do klub Hong Ryong Sereď ďakuje mestu Sereď za poskytnutie peknej športovej haly na toto podujatie a teší sa na ďalšiu spoluprácu!

admin
2 COMMENTS
  • Pepuco
    Odpovedať

    heh gratulacia… Duri dufam ze coskoro das ten cierny.

    1. admin
      Odpovedať

      Ďakujeme. Posnažím sa, už by sa patrilo 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.