Rôzne akcie

Sústredenie v Grécku

Na začiatku augusta vycestovali naši taekwondisti Juraj Kollár a Jakub Kollár do Grécka, kde sa zúčastnili veľkého sústredia v horách neďaleko mesta Solún.

Sústredenie pod vedením viacerých veľmajstrov trvalo 1 týždeň a zúčastnili sa ho ľudia z rôznych kútov sveta. Tréning zameraný na technické zostavy (tuly) mal na starosti veľmajster Stefanos Gaidartzakis s technickým stupňom IX. DAN, ktorý je prezidentom ITMS – Medzinárodnej Taekwondo spoločnosti veľmajstrov a patrí medzi najstarších aktívnych taekwondistov v Európe. Medzi jeho bývalých žiakov patrí aj ďalší veľmajster, Vasilis Alexandris, ktorý sa taktiež zúčastnil tohtoročného semináru. Našich zverencov prekvapil svojou výbornou kondíciou 77 ročný Ian Green s VII. DANOM, ktorý na sústredenie prišiel z Austrálie.

Cvičenci absolvovali tréningy technických zostáv, sparingu a aj sebeobrany, ktoré opísali ako tréningy neustáleho “drilu“ a nových skúseností. Do novej sezóny 2022/2023 tak prišli plní energie, elánu a obohatení o nové poznatky.

-EV-

admin