Oznamy

Rok 2020

Rok 2020 bol pre nás náročný nie len z hľadiska osobného, ale aj toho športového. Pandémia narušila plány každému z nás a tak namiesto bilancovania úspechov môžeme iba očakávať, čo nám prinesie rok nový.

Jedným z plánov, ktorý sme v tomto roku stihli zrealizovať, boli februárové technické skúšky u nás v Seredi, kde sa všetkým našim členom podarilo postúpiť na vyšší technický stupeň. Následne prišlo k pozastaveniu tréningov, a to tesne pred plánovanou medzinárodnou súťažou v Prešove. Tento rok sme však neprišli iba o túto súťaž, ale o všetky. Nepodarilo sa nám teda zúčastniť sa na plánovaných medzinárodných súťažiach v Českej republike, Slovinsku, Chorvátsku, Maďarsku či Rakúsku. Neuskutočnili sa ani každoročné Majstrovstvá Slovenska.

Tréningy, okrem začiatku roka, prebiehali iba v mesiacoch máj a jún, pričom niekoľko našich členov sa zúčastnilo aj na celoslovenskom letnom sústredení v Tatrách, a následne v mesiacoch september a október už v rámci novej sezóny. V tejto sezóne sme naplno rozbehli aj tzv. taekwondo prípravku určenú pre deti do 12 rokov, ktorá má špecifické tréningy prispôsobené práve pre túto vekovú kategóriu.

V súčasnosti sa teda „vo forme“ môžeme držať prostredníctvom individuálnych tréningov alebo účasťou na niektorých online tréningoch. Naším najbližším cieľom je momentálne dokončiť prípravu vlastných tréningových priestorov, čo nám umožní zvýšiť kvalitu a flexibilitu tréningového procesu. Následne budeme očakávať ďalší vývoj situácie a s veľkou chuťou a nasadením sa vrátime k plnohodnotným tréningom hneď, ako to bude možné.

admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.