Súťaže

Znojmo Open 2019

Náš klub má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu, ktorú sme zakončili na 12. ročníku medzinárodnej súťaže Znojmo Open v Českej republike. Konkurencia bola pestrá a naši bojovníci ani tentoraz nesklamali!

Do Znojma tento rok zavítalo viacero európskych tímov a zápasiť sme tak mohli napríklad zo súpermi z Nemecka, Maďarska, Poľska, Slovinska či Španielska. Sereď priviezla veľmi mladý tím, tvorený prevažne žiakmi a juniormi, viacerí z nich sú však už skúsení pretekári. Súťažilo sa tradične v disciplínach technické zostavy a športový boj (sparing).

V prvej menovanej disciplíne sa z našich na najvyššie priečky prebojovala trojica Tamara Královičová, Samuel Ruman a Michaela Šuláková. Zlato sme získali aj v tímových zostavách, kde nás reprezentoval dievčenský tím v zložení Tamara Královičová, Lucia Lakatošová, Michaela Šuláková a Ema Valenčíková.

V športovom boji sa zo zlatého úspechu tešila taktiež trojica našich zástupcov, konkrétne Michal Fidlér, Ema Valenčíková a tretí krát na tomto podujatí aj Michaela Šuláková.

Na základe dosiahnutých výsledkov si pohár pre najlepšiu mladšiu juniorku súťaže (vek 12-13) vybojovala Michaela Šuláková a pohár pre najlepšiu juniorku súťaže (vek 14-17) Ema Valenčíková.

Osemnásťčlenný seredský tím získal spolu na súťaži Znojmo Open 2019 21 medailí, z toho 6 zlatých, 7 strieborných a 8 bronzových. Vďaka týmto výsledkom sme sa mohli napokon tešiť aj zo zisku pohára pre 2. najlepší tím súťaže!

Výsledky

1. miesto
Michal Fidlér (sparing), Tamara Královičová (zostavy), Samuel Ruman (zostavy), Michaela Šuláková (zostavy, sparing), Ema Valenčíková (sparing), Tím Sereď (tímové zostavy)

2. miesto
Michal Fidlér (zostavy), Kristian Georgiev (zostavy), Barbora Kopálová (zostavy), Lucia Lakatošová (zostavy), Valéria Sárkányová (sparing), Nathan Valencín (zostavy), Ema Valenčíková (zostavy)

3. miesto
Tomáš Dušecina (zostavy), Alex Georgiev (zostavy), Kristian Georgiev (sparing), Martin Hindický (zostavy), Tamara Královičová (sparing), Lucia Lakatošová (sparing), Valéria Sárkányová (zostavy), Matúš Stejskal (sparing)

Ďalšie ocenenia

Najlepšia mladšia juniorka súťaže Michaela Šuláková
Najlepšia juniorka súťaže Ema Valenčíková
2. najlepší tím súťaže – Sereď

Fotografie zo súťaže

admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.