Súťaže

Majstrovstvá Slovenska 2014

Dvaja majstri Slovenska, dvaja vicemajstri a celkovo 9 medailí, taká je bilancia klubu Hong Ryong Sereď z posledných Majstrovstiev Slovenska v Taekwon-Do ITF.

Tohtoročné slovenské majstrovstvá sa konali v Nitre 9. novembra 2014 pri príležitosti 96. výročia narodenia zakladateľa bojového umenia Taekwon-Do gen. Choi Hong Hi. Seredský klub reprezentovalo na tomto podujatí šesť súťažiacich.

V žiackych kategóriách sa na stupienok víťazov prebojovali hneď štyria seredskí zástupcovia. Bronz a striebro vybojoval Denis Šulák, dve striebra i napriek menšiemu zraneniu Alica Ištoková, zlato získala Klára Ištoková a titul dvojnásobného majstra Slovenska si napokon zabezpečil Peter Štrpka, ktorý tak patril medzi najúspešnejších účastníkov súťaže.

Medailovú zbierku neskôr dvomi bronzovými medailami skompletizoval za seniorov Juraj Ďuračka, ktorý popri súťažení pôsobil aj ako rozhodca.

Seredský tím sa tak so ziskom 3 zlatých, 3 strieborných a 3 bronzových medailí opäť nestratil a ukázal svoju pokračujúcu konkurencieschopnosť.


Výsledky 

1. miesto
Klára Ištoková (zostavy), Peter Štrpka (zostavy, sparring)

2. miesto
Alica Ištoková (zostavy, sparring), Denis Šulák (sparring)

3. miesto
Juraj Ďuračka (zostavy, sparring), Denis Šulák (zostavy)

Foto

admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.