Nitra CUP 2010

V „bláznivom“ mesiaci apríl na nás čakala medzinárodná súťaž Nitra CUP 2010. A dočkala sa. V sobotu, 17. apríla 2010 sme sa zúčastnili tohto kvalitne obsadeného podujatia, kde sa predstavili tímy zo Slovenska, Čiech, Maďarska, Poľska, Rakúska a Slovinska. Na troch ringoch sa zápasilo v kategóriách tul, team tul, sparing, sebaobrana a silové prerážanie. Naša nominácia tentokrát činila sedem súťažiacich s vyššími technickými stupňami.

V doobedňajších zostavách otvorili medailovú bilanciu výbornými výkonmi naši žiaci, keď Patrik Szekács obsadil 1. miesto a Samuel Iracký 2. miesto. Za juniorov vybojovala striebornú medailu Veronika Mikulincová a bronz Richard Kopál. Medzi seniormi získal 2. miesto Juraj Ďuračka.

Disciplína sparing priniesla poobede, respektíve večer, veľa zaujímavých súbojov a ani tu sme neobišli naprázdno. Zlato si po napínavom finálovom zápase odniesla Veronika Mikulincová, striebro získal Richard Kopál a bronz Peter Paulík.

Ďalším podujatím, ktoré nás čaká, budú májové Majstrovstvá Slovenska v Košiciach, kde budeme chcieť opäť potvrdiť príslušnosť medzi najlepšie slovenské Taekwon-Do ITF kluby.

Výsledky

1. miesto
Veronika Mikulincová (sparing), Patrik Szekács (zostavy)

2. miesto
Juraj Ďuračka (zostavy), Samuel Iracký (zostavy), Richard Kopál (sparing), Veronika Mikulincová (zostavy)

3. miesto
Richard Kopál (zostavy), Peter Paulík (sparing)

autor: J. Ď.

admin
2 COMMENTS
  • Ďuračka Juraj
    Odpovedať

    A ešte chválim našich rozhodcov a coach-a za dobre odvedenú prácu! 🙂

  • pepuco
    Odpovedať

    aj ja vsetkym dakujem… a zelam si svetovy mier 🙂

    PS. duri good clanok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.