Súťaže

Regionálka v Smoleniciach

Po teplých letných prázdninách a po dvoch prípravných mesiacoch sa pre náš klub v prvý novembrový týždeň začala nová súťažná sezóna 2009/2010. Ročník sme tentokrát otvorili na kvalitne obsadenej regionálnej súťaži v Smoleniciach. Nominovaných bolo 23 závodníkov, od tých najskúsenejších až po nováčikov. Na rozhodcovských stoličkách sa predstavili štyria zástupcovia nášho klubu. Súpermi nám boli viaceré kluby zo západného Slovenska, ako i nám už dobre známy český klub zo Znojma. Súťažilo sa v kategóriách zostavy a sparing.

Prvá, tradične silná disciplína tímu Hong Ryong bola pre nás opäť veľmi úspešná, keď si skoro všetci zúčastnení vybojovali pódiové umiestnenie. Potešiteľné boli i úspechy našich debutantov, ktorí vykročili do svojej súťažnej púte správnou nohou, a tak veríme, že sa im bude v rovnakom duchu dariť aj naďalej.

Disciplíny sparing sa zúčastnilo osem bojovníkov Červeného draka a všetci si svojimi výkonmi vykopali a vyudierali umiestnenie na stupňoch víťazov. Dúfame, že postupom času rozšírime počet súťažiach i v tejto najťažšej súťažnej disciplíne a zožneme ešte veľa pekných úspechov.

Séria regionálnych súťaží bude mať v tejto sezóne i ďalšie pokračovania, rovnako tak nás čakajú aj iné zaujímavé a prestížne podujatia, a tak zostáva len veriť, že sa nám na nich bude dariť minimálne tak dobre, ako tomu bolo v jej úvode.

Výsledky:

1. miesto
Matúš Čierny (zostavy)
Viktor Grznárik (sparing)
Matej Kamenár (sparing)
Veronika Mikulincová (sparing-kat. juniorky)
Michal Mužlay (zostavy)
Patrik Szekács (zostavy)

2. miesto
Kristína Blaškovičková (zostavy)
Viktor Grznárik (zostavy)
Samuel Iracký (zostavy)
Matej Kamenár (zostavy)
Monika Kukučková (zostavy)
Veronika Mikulincová (zostavy, sparing-kat. seniorky)
Peter Paulík (sparing)
Denis Polák (zostavy)
Janka Rajská (zostavy)
Milan Rajský (zostavy)
Tomáš Žigo (sparing)

3. miesto
Filip Bobek (zostavy)
Christian Domček (zostavy)
Juraj Ďuračka (sparing)
Richard Kopál (zostavy, sparing)
Michal Mužlay (sparing)
Lukáš Ohrablo (zostavy)
Peter Siska (zostavy)
Tomáš Žigo (zostavy)

autor: J. Ď.

foto »

admin