Rôzne akcie

Športové popoludnie v seredskom kempingu

S blížiacimi prázdninami pribúda viac tepla a my sme sa rozhodli toto počasie naplno využiť v kempingu v Seredi, aj keď trošku zapršalo, ale nás to neodradilo, a tak sa v nedeľu 18.05.2008 stretlo zopár skalných žiakov z nášho klubu v spomínanom kempingu.

Toto športové popoludnie sa konalo hlavne pre žiakov a juniorov, ale myslím, že bolo očividne vidieť, že naši seniori si to užívajú ešte viac ako mladší žiaci. 🙂

Stretli sme sa v nedeľu poobede o tretej hodine a športové popoludnie sa mohlo začať. Na rozcvičku sme si dali nejaký ten futbal, mimochodom stál za to, a po dohratí naozaj náročného zápasu sme si dali pauzu na kofolu. Po krátkej prestávke sme sa pustili do niečoho zábavnejšieho – robiť kotrmelce dozadu a dopredu na tráve, padanie na zem nás pobavilo i keď naše doboky vyzerali trochu komicky. Najmä pri kopoch s preskokom cez dobrovoľníka podávali naši žiaci zaujímavé výkony. Tí, ktorí práve nekopali do lapy, hrali frisbee alebo 10, 20, 30 na bránu… Ku koncu sme si opäť zahrali futbal, tentokrát nás bolo už o niečo viac a niektorí ani netušili na ktorú bránu útočia a s kým hrajú… o to to bolo zábavnejšie. Bolo pomaly už šesť hodín večer a my sme zahájili koniec stretnutia maxi team tul-om.

Na koniec sa chcem poďakovať pani Siskovej, ktorá pre nás napiekla naozaj vynikajúci koláč. Dovidenia o týždeň v kempingu! (ak nám vyjde počasie)

autor: N. K.

Fotografie

admin